• Silný vítr povalil další stromy, hasiči se nezastavili

    10. 3. 2019 09:14:00Deník.cz
    Jižní Čechy - Hasiče o víkendu zaměstnával silný vítr. Na jihu Čech v soboto a v neděli vyjížděli k desítkám případů. 
  • Vítr v noci lámal stromy, nejvíce na Děčínsku. Dnes ještě zesílí!

    10. 3. 2019 08:59:00Deník.cz
    Ústecký kraj /FOTO/ – Pernou noc mají za sebou hasiči v Ústeckém kraji. Přibližně od sobotní 20. hodiny začal v celém Ústeckém kraji řádit silný vítr, který postupoval od západu na východ. Do nedělního rána tak hasiči prořezávali popadané stromy na desítkách míst v kraji.
  • Hasiči měli v noci kvůli větru napilno. Nejčastěji odstraňovali spadlé stromy

    10. 3. 2019 08:44:00iDNES.cz
    Kvůli silnému větru zasahovali hasiči v některých krajích během odpoledne a noci i více než padesátkrát. Většinou odklízeli stromy ze silnic. V jižních Čechách vítr poškodil trať do Veselí nad Lužnicí, na Vysočině zapálil blesk rodinný dům. Hasiči v některých krajích lidem doporučují omezit pohyb venku. Další články k tématu:Silný vítr v Česku pokračuje. V noci na pondělí dosáhne síly orkánuSilný vítr Česko jen tak neopustí, potrápí nás i o víkenduV příštích týdnech se do Česka vrátí chladné počasí, v noci může mrznout
  • Na jihu Čech vítr vyvracel stromy. Poškodil trať do Veselí nad Lužnicí

    10. 3. 2019 08:34:00Deník.cz
    Jihočeští hasiči měli kvůli větru od sobotního odpoledne přes 50 výjezdů, nejvíc v noci. Většinou odklízeli stromy ze silnic. V Dobšicích a v Dačicích zajišťovali části uvolněných střech.
  • Silný vítr vyvracel na jihu Čech stromy a zastavil vlaky

    10. 3. 2019 08:00:01Novinky.cz
    Silný vítr v sobotu večer zaměstnal hasiče na jihu Čech. Nejčastěji vyjížděli k odklízení stromů ze silnic a uvolněným částem střech. Hodinu před půlnocí byl přerušen provoz na železniční trati mezi Havlíčkovým Brodem a Veselím nad Lužnicí.
  • Silný vítr vyvracel stromy, na jihu Čech zastavil i vlaky

    10. 3. 2019 08:00:01Novinky.cz
    Silný vítr v sobotu večer zaměstnal hasiče na jihu Čech. Nejčastěji vyjížděli k odklízení stromů ze silnic a uvolněným částem střech. Hodinu před půlnocí byl přerušen provoz na železniční trati mezi Havlíčkovým Brodem a Veselím nad Lužnicí. Vítr zaměstnal i energetiky. Bez proudu je několik tisíc lidí.
  • Silný vítr vyvracel stromy, bez proudu jsou tisíce lidí

    10. 3. 2019 08:00:01Novinky.cz
    Silný vítr v sobotu večer zaměstnal hasiče . Nejčastěji vyjížděli k odklízení stromů ze silnic a uvolněným částem střech. Hodinu před půlnocí byl přerušen provoz na železniční trati mezi Havlíčkovým Brodem a Veselím nad Lužnicí. Napilno měli kvůli poškozenému vedení i energetici. Bez proudu je několik tisíc lidí.
  • GALERIE: Hasiči vyjíždějí ke stovkám zásahů po republice

    10. 3. 2019 07:10:00TN.CZ
    GALERIE: Hasiči vyjíždějí ke stovkám zásahů po republice GALERIE: Hasiči vyjíždějí ke stovkám zásahů po republice
  • Vítr páchá škody po celé republice. Hasiči se nezastaví

    10. 3. 2019 06:51:00TN.CZ
    Kvůli silnému větru zasahují hasiči po celé České republice. Vyjíždějí k desítkám zásahů, nejčastěji jde o stromy, které popadaly přes silnici a působí komplikace v dopravě. V souvislosti se silným větrem je druhý březnový víkend po hasiče po celém Česku opravdu perný. Jenom v jižních Čechách vyjížděli požárníci k více než padesáti zásahům. Profesionální i dobrovolní hasiči během jednoho výjezdu uklidili i více stromů, uklidnění situace zaznamenali po jedné hodině ranní v noci na
  • Srážku aut nepřežil 17letý mladík, další čtyři lidé jsou zranění

    10. 3. 2019 00:44:00TN.CZ
    Střet felicie se subaru u Dobrušky nepřežil v sobotu večer 17letý spolujezdec. Další čtyři lidé, kteří jeli v autech, jsou zranění, na místě přistával záchranářský vrtulník. Nehoda se stala v 19 hodin v obci Ohnišov v okrese Rychnov nad Kněžnou. Ve felicii cestovali čtyři lidé, v subaru pouze řidič. “Při nehodě skončili v péči lékařů všichni účastníci nehody, 17letý spolujezdec z felicie následkům na místě bohužel podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková. Hasiči podle své mluvčí

Hasičské noviny jsou dostupné jako klasické tištěné noviny a elektronické noviny ve formátu PDF

Redakce Hasičských novin

28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01

Telefon:
491 474 150
774 862 150


E-mail:
hasicskenoviny@post.cz

Kontakt
Sledujte nás
na Facebooku
Hasiči s.r.o. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska